Microdermabrasie 


Microdermabrasie, voor een mooie huid!

Microdermabrasie verbetert de huid

Een gezonde en jonge huid vernieuwt zich iedere 30 dagen. Dit is een natuurlijke peeling van de huid. Ouderdom, bepaalde huidaandoeningen en slechte eetgewoontes verstoren dit natuurlijke proces. De huid vernieuwt zich dan minder snel en dode huidcellen hopen zich op. Hierdoor kan de huid er futloos en dof uitzien.

Een microdermabrasie behandeling verwijdert de bovenste huidlaag en verbetert de huidstructuur. Een microdermabrasie behandeling is veel intensiever dan een gewone peeling. Peelen is belangrijk, dit zorgt er namelijk voor dat onze levende cellaag kan groeien. Deze groei zorgt ervoor dat we rimpels eigenlijk van binnenuit opvullen. Bij de eerste behandeling zie je al direct resultaat, wil je een van onder staande problemen aanpakken, dan wordt er een kuur aangeraden.

Voor welke klachten is microdermabrasie dé oplossing:

 • Onzuivere huid
 • Vette/gecombineerde huid
 • Bij huidveroudering en ouderdomsvlekken
 • Oppervlakkige pigmentvlekken en hyperpigmentatie
 • Schade door zonnebrand
 • Oppervlakkige Acné littekens
 • Onzuivere rokershuid
 • Verstopte en grove porien
 • Grove structuur van de huid
 • Droge, futloze en/of ruwe huid
 • Fijne lijntjes, ondiepe rimpels
 • Verslapte huid

Microdermabrasie is niet geschikt bij:

Overmatig veel moedervlekken, eczeem, psoriasis, ontstekingen in de huid, koortslip, zonverbranding, rosacea, huidkanker, actieve acne en herpes. 

Hoevaak onderga ik een behandeling?

Dit is een beetje verschillend per persoon en leeftijd. Als we ouder worden gaat onze celdeling trager worden waardoor we dan ook meer behandelingen nodig hebben. Een indicatie is 6 behandelingen tot ongeveer 40-45 jarige leeftijd en ben je ouder dan is het gemiddeld 8-10 behandelingen. Een kuur geeft het beste en mooiste resultaat.
Maar let op, na 1 behandeling is al direct resultaat zichtbaar!
Je huid ziet er frisser uit en de huid is beter in staat om voedingsstoffen op te nemen.


Advies voor na de behandeling

Je huid even de tijd nodig om te herstellen. Wees er de komende dagen extra vriendelijk voor! Draag bij voorkeur even geen make-up (ongeveer twee dagen), Vermijd sporten (ook ongeveer twee dagen)en ga de komende week niet naar het zwembad: chloorwater is nogal agressief voor je huid en bevat bacteriën. Omdat de beschermende laag dode cellen er nu niet meer is, moet je nu goed oppassen met UV straling! Het beste is om de komende tijd zo min mogelijk in de zon te gaan zitten. Gebruik bijvoorbeeld de Extenso Skin Recover Shield met spf 25. Onderga je de microdermabrasie behandeling bij Beautysalon Purple Flower, dan ontvang je 10% korting op de Extenso Skin Recover Shield.


Microdermabrasie Quick Treatment
45 minuten €54,50

-Intake
-Huidanalyse
-Reiniging
-Microdermabrasie
-Onzuiverheden verwijderen
-Masker
-Oogcreme
-Serum
-Dagverzorging met spf

Microdermabrasie Luxe Treatment
75 minuten €71,50

-Intake
-Huidanalyse
-Reiniging
-Microdermabrasie
-Onzuiverheden verwijderen
-Ultrasound met ampul
-Masker
-Oogcreme
-Serum
-Dagverzorging met spf